		Place: Multifunctional Hall (C)		Place: Conference room 1,2	Place: Conference room 3	Place: Conference room 4
	Panel Discussion Zone	Presentation Zone	Career Advice Zone		Knowledge and Development Zone	
09:00	Opening Speech [15 min] 9:00 - 9:15 Michał Daszykowski [EMN 2024, USil] Slaven Misljencevic [European Commission]	9:00 - 9:15				9:00 - 9:15
09:15	Panel Discussion 1 [45 min] 9:15 - 10:00  Career crafting in science. Looking for prospectful paths moderator. Reniesska Turk-Kawa (USII)	Presentation 1 [15 min] 9:15 - 9:30   Medical Engineering - the perfect way to join sport, cats and a lot of toys with the perfect way to join sport, and the sport of the perfect way to join sport, and the sport of the perfect way to join sport, which is a sport of the perfect way to join sport, and the perfect way to join sport of the perfect way to join sport, cats and the perfect way to join sport, cats and join sport of the perfect way to join sport, cats and join sport of the perfect way to join sport, cats and join sport, cats and join sport of the perfect way to join sport, cats and join sport of the perfect way to join sport, cats and join sport of the perfect way to join sport, cats and join sport of the perfect way to join sport of the per	[375 min] 9:15 - 15:30  CV Photo Point	Debate 1 [60 min] 9:15 - 10:15 Why Science? Making the RPD Value Proposition to the Next. Generation		
09:45	moderator: Agnieszka i urska-kawa (USII)	Presentation 3 [15 min] 945 - 10:00   When passion met science scientific career development based on the example of thermal imaging research in sport. Teresa Kasprzyk-Kucewicz (USII)	Career Advice Point for Students	moderator: Federica Rosetta [Eurodoc. European Council of Doctoral Candidates and Junior Researchers] REGISTRATION	Seminar 4 [60 min] 9:15 - 10:15 From large langague models towards deterministic methods - some practical applications Przemysław Juszczuk [University of Economics in Katowice]	
10:00	10:00 - 10:15	10:00 - 10:15	Career Advice Point for Doctoral Students		REGISTRATION	Workshop 7 [105 min] 9:15 - 11:00 Research data management in practice Bogumila Golek, Maciej Bisaga [USil]  REGISTRATION
10:15		Presentation 4 [15 min] 10:15 - 10:30   How to achieve a sense of ZEN in science? Ania Kalinowska-Bakerzak, Bartlomiej Bakerzak [BITECH ThinkTank]	Career Advice Point for Young Scientist	10:15 - 10:30		REGISTRATION
10:30	Panel Discussion 2 (45 min) 10:15 - 11:00 Diversity matters! Making differences work moderator: Magdalena Półtorak [USil]	Presentation 5 [15 min] 10:30 - 10:45   Universities of the Future – new opportunities in the field of education Katarayna Trynds (USI)  Presentation 6 [15 min] 10:45 - 11:00   Outsourcing self-regulation? Scientific expertise	Networking Area	Seminar 1 [30 min] 10:30 - 11:00  The future belongs to deskilling and unlearning Agata Sąkol [Genpact]	Seminar 5 [60 min]10:15 - 11:15 Automatic analysis of boxing fights using vision technology	
10:45		Access the digital market in the service of future welfare Katarzyna Oroidzal (Selkie, WUO Silesia)		REGISTRATION	Piotr Stefański [University of Economics in Katowice]  REGISTRATION	
11:00	11:00-11:15	11:00-11:15		11:00-11:15		11:00-11:15
11:15	Panel Discussion 3 (60 min) 11:15 - 12:15  Challenges related to the development of technical, digital and personal competences in the era of various transformations	Presentation 7 [15 min] 11:15-11:30 [People of science and the art of diversity Beats Kenig, Kataryan 8 nobe Koba, Anna Kalinowska-Balcerzak [Womendscience] Presentation 8 [30 min] 11:30 - 12:00 [Career in the video game industry & how Women in Sames supports talent.			11:15 - 11:30	Workshop 8 [75 min] 11:15 - 12:30 DOC/talks - PhD students talk
11:45	moderators: Malgorzata Dobrowolska [Silesian University of Technology], Łukasz Górecki [Katowice Special Economic Zone S.A.]	In Games supports talent Kata Moczansk, noich Payulal (Keywords Studio)  Presentation 9 [15 min] 12:00- 12:15 [Eurodoc Empowering Early Career Researchers for a Sustainable Academic Future Aleksanda Lewandowska [European Council of Doctoral Candidates and Junior		Seminar 2 [90 min] 11:15 - 12:45 What is the Corporate Readiness Certificate and Who is the Persona, we create it for? Anna Rogut-Dabrowska, Roman Krzos [Kyndryl]	Workshop 3 [75 min] 11:30 - 12:45 Introducing Mindfulness. Session 1 Patrick Kozakiewicj (Kyndyrl)	DUC/tails - PhD students talk (in their own voice) Ania Kalinowska-Balcerzak, Justyna Rewak-Soroczyńska [BITECH ThinkTank] REGISTRATION
12:15		Researchers (Eurodoc)  Presentation 10 (15 min) 12:15 - 12:30   Research Career Paths. Chance and Challenges  Anna Budzanovska [USI]		REGISTRATION	Patrick Kozakiewicz (Kyndryl) REGISTRATION	
12:30		Presentation 11 [15 min] 12:30 - 12:45   Empowering Researchers: Navigating Career Uncertainties Marion Gürth (DKFZ German Cancer Research Center)				12:30 - 13:00
12:45		Presentation 12 (15 min) 12:45 - 13:00  From an idea to the patent. How to protect your intellectual property? Malgorzata Jadwiszczok (USII)		12:45- 13:00	12:45 - 13:00	
13:00	Panel Discussion 4 [45 min] 13:00 - 13:45 Research career in the highly innovative sectors moderator: Jacek Nowak [USII]	11:00 - 13:15  Presentation 13 [15 min] 13:15 - 13:30] Two Perspectives on Human-Robot Collaboration: Psychological Safety and Robot Reliability in Research and Practice and Their Relevance Anita Pollak, Barbara Kolszanik [Interdisciplinary Centre for Staff Development, USI]		Seminar 3 (65 min) 12:45 - 13:30  NEW REAUTY - STUDY OTHERWISE: UNIVERSITIES (IN) THE Edyta Sierka (USI), Martyna Kosłowska-Zukowska (NCBR)  REGISTRATION	Workshop 4 [75 min] 13:00 - 14:15 Introducing Mindfulness. Session 2 Patrick Kozaldewicz (Kyndyn) (	
13:30		Presentation 14 [15 min] 13:30 - 13:45   Artificial Manager, Will your manager will be a robot?  Olaf Fiak (Interdisciplinary Centre for Staff Development/USI, Jan Kochanowski University of Kielce)		13:30:13:45	REGISTRATION	Workshop 9 [90 min] 13:00 - 14:30 All in – Insight out: GenAl as a source for sociological inquiry Bartlomiej Balcerzak [BITECH ThinkTank]  REGISTRATION
13:45	Speech 1 [30 min] 14:00-14:30 Create your path to success. ERA Talent Platform	Presentation 15 (30 min) 13:45 - 14:15   Importance of Quality Assurance Testing in the Gaming Industry Aleks Adamski (Keywords Studio)		Workshop 1 [50 min] 13:45 - 14:45 Academia is a woman, but Dean is still a man		
14:15	Slaven Misljencevic [European Commission]	Presentation 16 [15 min] 14:15 - 14:30   Game Based Learning - the future of education Marcin Palys [University of Economics in Katowice]  Presentation 17 [15 min] 14:30 - 14:45   Fostering more interdisciplinary collaborations		Natalia Malek-Chudzik (Wroclaw University of Science and Technology, laureate of the L'Oréal-UNESCO For Women in Science Award in Poland in 2015]	14:15 - 14:30	
14:30	14:30- 14:45	A section of 15 in 1935-25-25 Person given the index plants are under the section of the section		REGISTRATION		14:30-14:45
14:45	Panel Discussion 5 (45 min) 14:45 - 15:30 Beyond Academia: Career Paths for Emerging Researchers	14-45 - 15:00  Presentation 18 [15 min] 15:00- 15:15   Networking - an invaluable tool for career development in Science		14:45 - 15:00	Workshop 5 [75 min] 14:30 - 15:45 From Career Tracking to Career Transition and vice-versa: How scientists and institutions benefit from Alumni Networks	Workshop 10 [45 min] 14:45 - 15:30 Research Services for Career Development Dominik Baumgarten (Technische Universität Braunschweig)
15:15	moderator: Agnieszka Gawda [Polonium Foundation]	oecospinient vi suleme Dimilian Guset (USI)  Presentation 19 [15 min] 15:15-15:30   Unlocking Effective Scientific Communication: The Essential Role of Team Collaboration Aleksandra Lewandowska [Polish National Association of Doctoral Candidates]			Barbara Janssens, Marion Gürth [DKFZ German Cancer Research Center]  REGISTRATION	REGISTRATION
15:30	15:30 - 15:45	Presentation 20 [15 min] 15:30 - 15:45   Project managers of the future – towards transformation leaders Annea Samik-Sawiks IN PROGRESS [ING HUbs]				15:30-15:45
15:45	Speech 2 (20 minutes) 15:45 - 16:05 Emerging Career Paths in Research Sebastian Dahle [European Council of Doctoral Candidates and Junior Researchers [Eurodoc])	15:45 - 16:00		Workshop 2 (120 min) 15:00 - 17:00	15.45-16:00	
16:00	16:05 - 16:15			How to effectively built jest-confidence? Anna Perchel, Patrycja Szłapa [ING Hubs Poland] REGISTRATION		
16:15					Workshop 6 (60 min) 16:00 - 17:00 Let's open the box of creativity	Workshop 11 [75 min] 15:45 - 17:00 Talented explorer. Check your research competences Barbara Koüzssin, Olaf Flak (US/Interdisciplinary Centre for Staff Development, Jan Kochanowski University of Kielce]
16:30	Panel Discussion 6 (45 min) 16:15 - 17:00 Let's boost your career at the European University moderator: Malgorzata Myśliwiec [USII]	Open Space (50 min) 16:00 - 17:00 Future Invention Jersy Jarosz, Martia Mameek Michalluewicz (Open University at the USII)			Magdalena Christ, Monika Frania (Open University at the USII)  REGISTRATION	REGISTRATION
16:45						
	Legend:  An intensive event in 4					







An intensive event in 4 inspiring zones with:

- brilliant speakers
- several workshops
- interesting seminars
- professional debates
- interactive presentations
- encouraging speeches
- dynamic panel discussions
- professional career advisors
- CV PHOTO POINT
- international networking opportunities