UDA-FESL.10.25-IZ.01-06D4/23-00
Rekrutacja dodatkowa do wyczerpania limitu miejsc
W dniu 16.09.2025 zakończona została 1 tura rekrutacji Kandydatów i Kandydatek do udziału w projekcie „Chemia dla Zielonej Gospodarki: Inicjatywa Edukacyjna” w ramach zadania 1 tj. Zadanie 1 – Wsparcie Kadry Uczelni. Kursy i szkolenia dla kadry podnoszące kompetencje kadry związane z zieloną i cyfrową transformacją.
W wyniku niewypełnienia limitu miejsc ogłaszamy rekrutację dodatkową – do wyczerpania limitu miejsc.
Rekrutacja dotyczy modułów:
- Aspekty prawne i systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności w zakresie dopuszczalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych – 1 miejsce
- Analiza zagrożeń o charakterze chemicznym w procesach produkcji, przetwarzania i dystrybucji środków spożywczych – 3 miejsca
- Naturalne i chemiczne dodatki do żywności, aromaty i barwniki – 3 miejsca
- Zrównoważony rozwój – 3 miejsca
Rekrutacja skierowana jest do pracowników badawczo-dydaktycznych oraz dydaktycznych prowadzących zajęcia na kierunkach związanych z zieloną i cyfrową gospodarką (w szczególności: chemia, technologia chemiczna).
TERMINY REKRUTACJI: 1.10.2025 – do wyczerpania limitu miejsc
- Regulamin rekrutacji: https://aktyprawne.us.edu.pl/d/7574/6/
- Dokumenty wymagane: formularz zgłoszeniowy
- Sposób dostarczenia dokumentów
- osobiście lub pocztą/kurierem (decyduje data wpływu) do Biura Projektu: Bankowa 14, Katowice, pok. 328,
od poniedziałku do piątku, godz. 8:00–15:00 - w przypadku trudności z dostarczeniem dokumentów w ww. godzinach – prosimy o kontakt mailowy z Koordynatorem Projektu
- osobiście lub pocztą/kurierem (decyduje data wpływu) do Biura Projektu: Bankowa 14, Katowice, pok. 328,
- Pozostałe informacje (w tym zakres szkoleń) znajdują się w ogłoszeniach rekrutacyjnych:
- Aspekty prawne i systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności w zakresie dopuszczalnych poziomów zanieczyszczeń chemicznych
- Analiza zagrożeń o charakterze chemicznym w procesach produkcji, przetwarzania i dystrybucji środków spożywczych
- Naturalne i chemiczne dodatki do żywności, aromaty i barwniki
- Zrównoważony rozwój
Kontakt
Asystentka ds. administracyjnych: dr Monika Żarska
E-mail: monika.zarska@us.edu.pl, tel. 32 359 2285
W razie zgłoszonego zapotrzebowania zorganizowane zostanie spotkanie lub sesja online.
Dalsze kroki po zakwalifikowaniu do projektu
Osoby przyjęte do udziału otrzymają wiadomość e-mail. Następnie będą zobowiązane do:
- zapoznania się z klauzulami informacyjnymi RODO
- wypełnienia Formularza danych osobowych
- podpisania Deklaracji uczestnictwa.
Dokumenty zostaną przesłane na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym.
Pełna lista kursów i szkoleń w ramach projektu w roku akademickim 2025/2026 znajduje się na stronie projektu: Chemia dla Zielonej Gospodarki
Zapraszamy